Sunday, April 3, 2011

Penjelasan Diperlukan..

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه

Hari ni rasa nak berblogging la pulak..Huhu..Pagi tadi datang awal giler kul 7 lebih dah sampai Ali Les Copaque..Tggu sahabat aku dtg mcm org bijak je kat situ..Sambil tggu sambil buat assignment lama yang aku tak siap lagi..Pastu email kat Head of Department..Patutnya lama dah kena hantar, busy punya pasal aku hantar paling lambat kot..Hahaha..Nasib baik dia baik, kalau tak da lama kena reject..Haiyaa..Lain kali aku xnk hantar lambat lagi la sume assignment..


Pastu pukul 10 masuk kelas..Muka aku masam mencuka je hari ni..Tak tau apa sebenarnya yg berlaku kat diri aku..Apa yang sebenarnya aku fikirkan pun aku tak tau..Macam-macam perkara aku fikirkan..Ada simple presentation tadi..Aku tibai je apa bnda ntah aku pn tak tau..Nasib bek ada mmber2 backup..Bleh la gak aku present..Thanks sahabat.. :)


Hari ni dah masuk mnggu kedua aku belum register subjek lagi..Aku ingat nak pegi akaun department mnta tangguh bayar la..Haish..Sem ni belum masyuk lagi la..Huhu..Yg aku fikir lagi pasal awek aku tu..Mesej tak, call tak ape pun tak aku pun tak tau ape dia buat ntah skrg ni..Aku pun sometimes aku stalker gak page Hamba Allah tu..Dah status dia kuar kat Wall aku..Aku tgk kan je la..Kadang2 aku reply gak apa yg dia type kat wall dia tu..Tapi aku reply balik kat wall aku..


Kalau dia tgh kapel dgn awek aku skrg ni, apa salah dia mengaku kan? Yang buat aku marah and tension citer sume macam keling..Tanya org ni dia cakap lain, tanya yg sorg lagi dia ckp tak kapel..Jangan nak menipu aku boleh tak? Kalu ikut hati aku dua2 aku sembelih nnt..Jangan cuba nak tipu aku..Once aku dah kena tipu memang masak la korang..Tak kisah la nk kapel pun, tapi bagitau la aku..Memang Hamba Allah tu dah bagitau aku dlu dia suke kat awek aku tapi awek aku kata dia x kapel pun dengan Hamba Allah tu..Ape ni? Sandiwara apa lagi nak main dengan aku ni..Mengaku depan2 aku please..Jangan buat aku tertanya-tanya..Jangan jadi pengecut nak main belakang parang je..Pukimak la ini orang..


Semalam aku paksa dia mesej aku baru dia nk mesej..Alasan dia penat la ape la..Org lain pun sibuk gak tapi xde la sesibuk dia..Bijak menguruskan masa..Aku betul2 tak paham apa situasi yang sedang berlaku skrg ni..Kalu nak GAME aku, aku boleh je join..Jangan sampai korang pulak yang GAME OVER!!!!! Citer kat aku terus terang senang..Tak payah aku nak pening kepala pasal ni..Cibai la ini org sume..Kang aku tetibe tetak kepala ko cakap aku tak tau citer pape..Dah kau xnk citer secara jelas..Mana aku nak tau status korang cibai..FUCK la korang..SUKE ckp SUKE..KAPEL ckp KAPEL abis cerita..Tak payah nak bersandiwara sangat faham!!!!!!! MOTHERFUCKER!!!!!!!!!!!!!!


Haih..Dah aku nak sambung wat apa yang patut..Chow..Sehingga bertemu lagi..Bye..

0 ulasan: