Saturday, June 4, 2011

Kesepian, Kesedihan, Kekesalan, Kemarahan..

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه


Dah lama x masuk kan entri terbaru..Sangat2 la sorry..Huhu..Dulu kemain semangat lagi..Tapi skrg, dah x lagi..Hahaha..Kemalasan melanda diri..Hurmm, tajuk entri ni sedih je bunyi..Hahaha..Mcm touching pn ada gak..Tapi apa nk buat, nasi dah jadi bubur..Huhu..


Ok, mana nak mula ek..Huhu..Bermula dari kisah kesepian..Hurmmm..Hari tu aku baru ditinggalkan oleh bestfriend aku sendiri..Kalao korang baca blog aku dari dulu2 lagi, kompem korang tau sape..Sumpah, Demi Allah aku sedih giler frust menonggeng macam hilang awek kesayangan bila dia dah tinggalkan aku..Jgn korang fikir lain..Aku BUKAN gayboy ok..Cuma just imagine la kawan yg korang rapat sangat2 dah korang anggap mcm adik beradik tak bertegur sapa dgn korang tetibe..Bila jmpa dah keras mcm batu x bertegur..Aku pun agak pelik dan puas dah fikir apa dosa aku yg besar sgt kat dia smpai dia jadi mcm tu..Salah aku tu memang ada dan aku dapat cari just maybe minor..But the MAJOR problem SUMPAH x jumpa lagi..Smpai skrg aku pening apa dosa aku kat dia..Ntah la, makin aku cari makin aku rindu kat dia..Xpe la maybe dia tgh marah giler vavi kat aku..For him: Apa pun Demi Allah aku mnta maaf segala salah silap aku kat kau..Halal kan makan minum aku..For the rest of the "Awesome" members, aku pn mnta maaf kat korang atas segala salah silap aku..Halal kan makan minum aku..Demi Allah aku tak pernah benci korang and tak terlintas langsung nak sakitkan ati korang..Aku tau mulut aku and perangai aku mcm sial..Xpe la kali ni korang benci aku pn aku redha..Yg pnting ak nk ckp kat sini, sumpah rndu giler kat korang..Smoga korang kekal ceria selamanya..Hurmmm.. :'(


Dah la jatuh ditimpa tangga lagi..Lately banyak pulak budak2 baru nak up cari pasal dgn aku..Dah ada BAJU tu simpan la baik2..Tak payah la nak test power dengan aku..Aku budak2, KOSONG je lagi memang tak boleh lawan korang yg dah NAIK KAPAL ke TONGKANG ke apa ke..KABEL pun aku xde..Aku hnya insan yg lemah dan kerdil di muka bumi ni..So, x payah la cari pasal dgn aku..Tapi, aku paling pantang orang BIADAP dgn aku PAHAM!!! Aku tak penah tetibe panggil orang cibai ke barua lancau ke ape ke kalao org tu x cari pasal dgn aku..Korang hormat aku, aku berpuluh kali ganda lagi hormat korang..Kalao dah buat taik kat aku, kompem la aku HANGIN SATU BADAN..Korang BESAR mana sekalipun aku pandang KECIK je time tu..Aku percaya semua org mcm tu..Jgn la LANGSI sangat hidup ni..Tak ke mana pun..Pastu skrg ni nk luah perasaan dalam FB pn dah ada gak INSAN2 yg PRIHATIN dgn setiap status aku..Aku marah ke aku suka ke ape ke suka aku la nak tulis apa pn dalam FB tu..WALL AKU je pun, BUKAN aku type kat WALL KORANG..Happy salah, Sedih salah, even Marah pun salah..Pastu yang BEST nya time diorang type balik tu REPLY plak apa yg kat status AKU tu..Walaupun tak 100% pasal status aku tp 99% based on status aku..Tu la perangai SOPAN yg aku suka kat diorang ni..Malas aku nk cakap lebih, kang tgk la kat wall masing2..Hurmmm..Jgn ingt KAKI BARAN, MUKA JAMBU, BDK X HENSEM mcm aku ni xde perasaan..Aku pun manusia jugak la der..Ckp tu jgn la ikot sedap kepala otak sendiri je..Ada akal tu fikir dlu sblm ckp..Hurmmmm.. :'(


So, skrg ni aku rasa zaman aku dulu2 dah mula balik..LONELY..Walau ada kawan beribu tapi satu pun tak boleh memahami aku 100%..Ada GIRLFRIEND pon mcm TAKDE and TAK WUJUD je..Baik x payah ada kapel mcm tu..Even family pun tak bleh memahami isi hati aku..Segala suka duka kena la aku smpan sndiri dlm hati..Bak kata orang pendam perasaan lama-lama tu bahaya..Tapi apa boleh buat, dah takdir aku mcm ni..Pasni aku tak tau la apa akan jadi kat aku..Even kalau aku takde kat muka bumi ni pun aku redha je..Sbb aku tau bagi diorg DEKMI ADA ke XDE ke SAMA JE XDE FUNCTION..Tp apa pun aku hargai sgt2 korang2 suma yg sudi jadi kawan aku selama ni..Xtau mcm mana aku nk balas budi korang..Hanya ALLAH je yg dapat membalas budi baik korang ni..Skrg ni aku sangat terseksa jiwa dan raga..Tapi memang padan la dengan muka aku..Perangai aku dgn kata2 aku memang sntiasa buat org benci kat aku..Doa2 kan la utk aku semoga ALLAH buka pintu hati aku utk berubah jadi kan aku lebih baik..


Rasanya cukup la setakat ni je hasil nukilan aku buat masa ni..Akan dikemaskini dengan entri terbaru pada masa akan datang..Terima Kasih kerana sudi membaca.. :')

0 ulasan: