Friday, December 7, 2012

Perubahan Diri

Assalamualaikum..

Apa khabaq para pembaca? Hahaha..Moga sihat sihat selalu.. :D Lama giler aku x update blog nih..Last aku update pasal clash tu kan? Hahaha..Haaa sabar sabar..Ni nak update lagi lah ni..Haha..

Ok kali ni aku nak update pasal life aku hehe..Alhamdulillah, aku dah mula membuat perubahan ke arah kebaikan pada diri sendiri..Hopefully akan jadi lebih baik di masa akan datang Insyaallah..Aku dah pun dapat sambung belajar di Politeknik dan akan mendaftar di sana pada 10/12/2012 ni..Yezzaaa aku tau tak lama lagi kan..Haha..So, aku sangat berharap segalanya akan berjalan lancar..Biar parents aku bangga dengan aku..

Passion dalam bidang lakonan dan nyanyian tetap ada dan tak akan luput..Haha..Insyaallah aku akan laksanakan sume short2 film and lagu lagu aku lepas aku habis study kot..As my career is much more important than my passion, so i can do it later..But aku akan update kalau ada lagu lagu baru yang aku cover dalam Youtube..Pada yang tak tau channel aku, korang bleh search je kat Youtube nama komersial aku Dekmi Helmi haha..

Alhamdulillah, kawan kawan rapat aku banyak support aku masa aku down hari tu..Banyak teman aku buat kerja gila-gila..And most important is make me feel happy dan terasa sangat dihargai..Kalo xde diorg, maybe sampai sekarang aku still bersedih lagi kot..Huhu..Diorang buat aku sedar yang kita kena hargai orang yang sentiasa amik berat pasal kita daripada amik berat pasal orang yang tak amik tau pasal kita..

Hubungan aku dengan family pun dah beransur pulih..Aku happy dgn diorg dan diorg ada sedikit happy dengan perubahan aku walaupun aku tau aku dah banyak sakitkan hati diorang..Aku harap aku dapat jadi yang terbaik untuk diorang..

Cinta? Hurmmm..Still single and available..Haha..Kadang kadang ada gak rasa dalam hati tu nak cari pengganti buat mengubat kesunyian di hati ni kan..Tapi ya lah aku ni tak handsome, harta pun takde so aku decide biarlah Allah yang aturkan..Andai dah tiba masa, korang akan dijemput punya..Haha..Hanya Dia yang layak menentukan sapa pasangan yang sesuai untuk aku..

So, tu je lah buat masa ni aku nak update pasal diri aku..Nanti kalau ada story mory lagi, aku akan update dari masa ke semasa..Thanks sudi baca.. :D

0 ulasan: