Sunday, May 19, 2013

Pindah

Assalamualaikum w.b.t

Lama dah nampaknya aku tak update blog ni..Dek kerana kesibukan melanda diri..Apa pun hari ni aku tergerak nak update blog sambil dengar lagu Syeera Sanders untuk amik mood..HAHA..Nampak tak permainan dia kat situ..Haha..

Ok aku just nak update pasal diri aku..Sekarang tengah cuti semester..Nanti 21/6/2013 aku akan naik semester 2..Yeay!!! But actually too old for me on that semester..Supposed to be in semester 3 or 4..But, i don't give a damn as long as kita nak belajar kan..Haha..Thanks pada kawan kawan dan adik adik di PSIS yang support me..Haha..Next semester nanti kena belajar Mathematics..OMG!!!! Sejujurnya subjek ni subjek yang sangat killer bagi aku..Coz aku memang paling tak berapa nak suka kira kira nih..But, i've come this far, kena harungi jua lah..Hopefully i can do it very well..

Haaaa nampak tak aku rojak kali ni..Kejap English kejap Melayu..Hahaha..Ok ni disebabkan mendengar lagu sambil menaip..Haha..Ok back to the topic..Life aku sekarang more happy than before..But kinda bored sebab aku tak boleh nak berjalan jalan sangat..Oh by the way, aku sudah pindah..Yes PINDAHHHH!!! Hahaha..Excited betol..Haha..Ok aku sekarang dah jadi warga Selatan..Haha..Sekarang aku menetap kat Taman Seri Saujana, Kota Tinggi, Johor..Sape sape tau nanti raya boleh la datang..Haha..As for now aku belum ada kawan kawan lagi kat situ..Sebab aku malas nak keluar jalan jalan area situ..Haha..Hopefully nanti aku dapat lah kengkawan area situ..Haha..

Relationship status aku masih single dan available..Haha..Hati yang luka ni masih belum sembuh sepenuhnya..Hanya tuhan tau betapa parahnya luka yang aku alami..Cewahhh..Haha..Ok, bab nyanyian aku plak aku akan kembali buat video atau pun aku akan update kat soundcloud aku punya cover..Tapi dalam masa terdekat ni memang tak dapat sebab suara tak ada..Sakit tekak dan selsema sedang menguji diri ku..Huhu..Dah macam artis plak..Ok aku tau takde sape rindu suara aku..HAHA..But dont worry i will come back..Haha..

That's all for the time being..Nanti ada lagi update terbaru aku akan info lagi kat sini..Terima kasih kepada pembaca setia yang sudi mengikuti perkembangan blog ini dan juga membaca blog ini..Sorry blog aku tak banyak gambar sebab aku tak berapa nak suka menunggu loading gambar tu upload..Haha..Yang baik datang dari Allah, yang buruk datang dari aku sendiri..

Wassalam.. :D

0 ulasan: